Модерни тенденции в интериора — стикери за стена

Тенденциите в интериора рязко се променят последните години и освен традиционното използване на снимки, картини и фотографии, все по-голям интерес има към стикерите за стена. Можете да забравите за досадните едноцветни или пъстроцветни тапети, които не блестят с особено оригинални десени. Със стикерите за стена, ще имате възможност да декорирате стаята, така, както сте си мечтали.

Детска, всекидневна, хол, коридор, баня, кухня, дори спалнята — която и стая от дома да изберете, този модел стикери са подходящи за всяко помещение. Искате да имате вдъхновяващо послание в коридора на дома? Един стикер за стена с подходящ надпис ще ви послужи идеално за целта.

стикер за детска

Мечтаете да придадете на детската стая приказен и дори вълшебен вид. Обикновените тапети с мечета и самолетчета май няма да са достатъчни. От друга страна стикерите за стена могат да разказват цели приказни истории на вашите малчугани. А вие ще разполагате с голямо разнообразие от възможности.

Друго предимство на този тип покритие за стена е, че можете да го използвате дори като част от целия интериор. Така например, една маймуна нарисувана на клон, може да допълни малкия рафт за стена. А дърво с птици под формата на стикер за стена, разположено край люлката със сигурно ще придаде повече романтика на помещението и на този ъгъл.

стикер

Вашите малки космонавти мечтаят за изследване на нови светове или за приключения с пиратски кораби. В същото време да декорирате стаята като космически кораб или шхуна е доста трудно. За сметка на това успешно можете да пресъздадете атмосферата с няколко стикера за стени, които да развиват въображението на децата.

стикер за стена

Стикерите за стена имат и друго полезна функция—могат да образоват. На пазара вече се предлагат модели с картите на света, стихове, цитати или исторически личности. Защо да не превърнете стените на детската в учебни зони? Така по всяко време детето ви ще има възможност да научи нещо ново.

стикери за офис

Тази модерна иновация може да намери своето място и в офиса, трапезарията или кухнята. В зависимост от това каква атмосфера искате да постигнете, възможностите за избор буквално са неограничени.

Друго преимущество на стикерите за стена е, че не е необходимо да покривате изцяло помещенията с тях. Достатъчно е една от стените да е заета, за да имате нужната атмосфера. Освен това са и практични—можете да скриете с лекота всеки недостатък.

стикери за стая

Затова ако ви се случи да претърпите инцидент с боята, или да сте преживели бедствие в кухнята, което изисква не толкова мащабен ремонт на стените, спокойно можете да прикриете пораженията с подобен стикер.

И накрая, но не на последно място — съществуват и стикери за баня. Обикновено те се изработват от същата текстура, както и тапетите за влажни помещения. Предимството им е, че ако желаете да се наслаждавате на екзотична картина или по-специален принт, лесно можете да си поръчате такъв и да го поставите в банята си. Недостатъкът — трябва да пазите стената суха или най-малкото да изолирате колкото е възможно влагата, тъй като мухълът и конденза могат да съсипят и най-красивата картина само за броени месеци.

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *