Начало / Съветник

Съветник

Изграждане на сух под у дома – нещата, които трябва да знаем

сух под за дома

Ако ви се налага да правите нов под на жилището си, най-вероятно сте се сблъсквали с проблема – как да го направим по-бързо и по-икономично? Подобен ремонт не само коства време и средства, но и ако не бъде изпълнен правилно, може да се сблъскате с редица проблеми след това. Има два варианта за изграждане на под в един дом – ... Продължава »

5 грешки при избора на плочки за малката баня

баня с големи плочки

Банята е едно от най-проблемните помещения за ремонт в дома. И едно от нещата, на които трябва да обърнете внимание са плочките. За разлика от останалите елементи в помещението, техният избор наистина е по-сложен. Още повече, че те играят най-голяма роля за цялостния облик на помещението. Ако за първи път ви се налага да правите ремонт или обновяване на баня, ... Продължава »

Евтини прежди за една и две куки

Обикновено след краят на лятото започва и търсенето на дрехи и аксесоари които ще ни стоплят. Най-често се спираме на плетивата. Избора тук е голям, като основно правило освен избора на модел и цвят задължително трябва да знаем от каква прежда е изработено. Това можем да разберем от състава й. Всички видове прежди за плетене са изработени от естествени или синтетични ... Продължава »

Избор на нов дом – важните въпроси, които задължително трябва да зададем на брокерите

дом

Искате да закупите нов дом? Със сигурност вече сте открили колко голямо е разнообразието от жилища, които се продават на пазара. При това положение, най-доброто, което може да направите е да си създадете списък с изисквания, да определите бюджета и да си наемете брокер, който да открие вашия дом–мечта. В случай, че все пак решите да си търсите дом сами, ... Продължава »

Стъклотекстилни тапети – практична иновация, или излишен лукс?

тапети

В последните месеци активно се заговори за един нов и иновативен метод за обзавеждане и декориране на дома–стъклотекстилни/стъклофибърни тапети. Представените предимства от производителите им са висока износоустойчивост, бързо и лесно прикриване на пукнатини и неравности, дълъг живот на тапетите, устойчивост на топлина, светлина и влага, възможност за третиране с латексови бои и разнообразни текстури. Не на последно място е и ... Продължава »

5 незаменими услуги при ремонт

Има услуги, от които не може да спестите по време на ремонт. Ако Ви предстои ремонт, сигурно вече сте си направили груба сметка от какво може да спестите. На всеки се налага да го стори, тъй като обикновено бюджетът е сравнително ограничен, а и кой не би искал да вложи минимални средства срещу един задоволителен резултат. Това не винаги е ... Продължава »