Начало / Съветник

Съветник

Евтини прежди за една и две куки

Обикновено след краят на лятото започва и търсенето на дрехи и аксесоари които ще ни стоплят. Най-често се спираме на плетивата. Избора тук е голям, като основно правило освен избора на модел и цвят задължително трябва да знаем от каква прежда е изработено. Това можем да разберем от състава й. Всички видове прежди за плетене са изработени от естествени или синтетични ... Продължава »

Избор на нов дом – важните въпроси, които задължително трябва да зададем на брокерите

дом

Искате да закупите нов дом? Със сигурност вече сте открили колко голямо е разнообразието от жилища, които се продават на пазара. При това положение, най-доброто, което може да направите е да си създадете списък с изисквания, да определите бюджета и да си наемете брокер, който да открие вашия дом–мечта. В случай, че все пак решите да си търсите дом сами, ... Продължава »

Стъклотекстилни тапети – практична иновация, или излишен лукс?

тапети

В последните месеци активно се заговори за един нов и иновативен метод за обзавеждане и декориране на дома–стъклотекстилни/стъклофибърни тапети. Представените предимства от производителите им са висока износоустойчивост, бързо и лесно прикриване на пукнатини и неравности, дълъг живот на тапетите, устойчивост на топлина, светлина и влага, възможност за третиране с латексови бои и разнообразни текстури. Не на последно място е и ... Продължава »

5 незаменими услуги при ремонт

Има услуги, от които не може да спестите по време на ремонт. Ако Ви предстои ремонт, сигурно вече сте си направили груба сметка от какво може да спестите. На всеки се налага да го стори, тъй като обикновено бюджетът е сравнително ограничен, а и кой не би искал да вложи минимални средства срещу един задоволителен резултат. Това не винаги е ... Продължава »

Грижа за бебешките дрехи – как да ги поддържаме?

грижа за бебешките дрехи

Поддържането на бебешките дрешки далеч не е като грижата за нормалното пране. Чувствителната бебешка кожа има нужда от специални грижи. Третирането на дрехите започва от избора на перилен препарат, през съхранението им в отделен кош, до пране, простиране и сушене. Важно е да се грижите за бебешките правилно, за да не предизвикат обриви по бебешката кожа. За да изперете правилно ... Продължава »

Как да почистим кухненската мивка

Keramichna mivka

Кухненската мивка би трябвало да бъде една от най – чистите повърхности в нашия дом. За съжаление не е така. Оказва се, че точно кухненската мивка е пълна с микроби, и това е разбираемо, понеже доста дейности се извършват там. Измиваме плодовете и зеленчуците си, рибата, месото, приборите за хранене, както и тези на домашния любимец. Понякога дори мием лапичките ... Продължава »