Начало / Интериор

Интериор

Кухня по конец: Всичко, което трябва да знаем за нейното обзавеждане

ниво на мебелите - височина

Кухнята е едно от най-важните помещения във всеки дом. Тук не само се храним и приготвяме храната, но и изпълняваме още куп дейности. Затова, когато я обзавеждате или ремонтирате, има няколко неща, които непременно трябва да вземете под внимание. 1. Осигурете си защита срещу влагата В кухнята се готви, мият се съдове, а често пъти се и пере. Тук се ... Продължава »

Всекидневната—красива и функционална

Малки масички в дневната

С все по-ограниченото пространство, с което разполагаме в модерните жилищни сгради, умението да създадем нещо красиво в дома си, може да се окаже мисия невъзможна. Затрупани сте с твърде много вещи, а нямате достатъчно място? Не е задължително да започнете да пренареждате цялата си собственост с идеята, че може би е най-добре да изхвърлите всичко. Можете да заложите на няколко ... Продължава »

Семеен дом в малко студио: Да разпределим пространството ефективно

интериор за студио

Без значение дали става дума за ваканционен дом, който ползвате само през лятото и зимата, или за първото ви семейно жилище, ако живеете в студио неизменно се сблъсквате с един сериозен проблем–как да организирате най-ефективно пространството, така че да има място за всичко? В днешната статия ще се опитаме да ви дадем няколко идеи, как да организирате пространството у дома ... Продължава »

Осветлението в кухнята

Осветлението в кухнята

Доброто осветление е важно за всички кухни, няма спор в това. Е, важно е навсякъде, но за кухнята важи с особена сила, имайки се предвид, че там ако случайно пропуснете да видите нещо, има реален шанс да си отрежете някой пръст. Разбира се, за да предотвратим такива ситуации е добре да помислим за поставяне на достатъчно осветление на правилните места. ... Продължава »

Защо за предпочитане са поръчковите кухни?

За повечето домакини реда в кухнята е основен фактор за удобство и функционалност. Затова за да има организация в това помещение първо трябва да се замислим за самата кухня като мебел, която напълно да ни удовлетворява и да отговаря на критериите ни. Опита на много от фирмите, които произвеждат мебели е, че кухните по поръчка се оказват едно от най-ефективните ... Продължава »

Интериорният дизайн в черно и бяло – стилен избор с непреходна красота

Черният и белият цвят могат да съществуват във вечна хармония, особено в интериора на дома. Макар и силно контрастни те взаимно се допълват. Каквато и да е актуалната тенденция, класическото излъчване си остава верен съюзник при създаването на неповторим интериорен дизайн с тази цветова комбинация. 5 предимства на черно-белите тонове в обзавеждането: Елегантност Изисканост Семпло, но шик Лесно постижим баланс ... Продължава »