Начало / Интериор

Интериор

Всекидневната—красива и функционална

Малки масички в дневната

С все по-ограниченото пространство, с което разполагаме в модерните жилищни сгради, умението да създадем нещо красиво в дома си, може да се окаже мисия невъзможна. Затрупани сте с твърде много вещи, а нямате достатъчно място? Не е задължително да започнете да пренареждате цялата си собственост с идеята, че може би е най-добре да изхвърлите всичко. Можете да заложите на няколко ... Продължава »

Семеен дом в малко студио: Да разпределим пространството ефективно

интериор за студио

Без значение дали става дума за ваканционен дом, който ползвате само през лятото и зимата, или за първото ви семейно жилище, ако живеете в студио неизменно се сблъсквате с един сериозен проблем–как да организирате най-ефективно пространството, така че да има място за всичко? В днешната статия ще се опитаме да ви дадем няколко идеи, как да организирате пространството у дома ... Продължава »

Осветлението в кухнята

Осветлението в кухнята

Доброто осветление е важно за всички кухни, няма спор в това. Е, важно е навсякъде, но за кухнята важи с особена сила, имайки се предвид, че там ако случайно пропуснете да видите нещо, има реален шанс да си отрежете някой пръст. Разбира се, за да предотвратим такива ситуации е добре да помислим за поставяне на достатъчно осветление на правилните места. ... Продължава »

Защо за предпочитане са поръчковите кухни?

За повечето домакини реда в кухнята е основен фактор за удобство и функционалност. Затова за да има организация в това помещение първо трябва да се замислим за самата кухня като мебел, която напълно да ни удовлетворява и да отговаря на критериите ни. Опита на много от фирмите, които произвеждат мебели е, че кухните по поръчка се оказват едно от най-ефективните ... Продължава »

Интериорният дизайн в черно и бяло – стилен избор с непреходна красота

Черният и белият цвят могат да съществуват във вечна хармония, особено в интериора на дома. Макар и силно контрастни те взаимно се допълват. Каквато и да е актуалната тенденция, класическото излъчване си остава верен съюзник при създаването на неповторим интериорен дизайн с тази цветова комбинация. 5 предимства на черно-белите тонове в обзавеждането: Елегантност Изисканост Семпло, но шик Лесно постижим баланс ... Продължава »

Карибски дом в няколко лесни стъпки

море маса

Искате ли да превърнете дома си във вила от карибски остров? Независимо дали се подготвяте за годишния си отпуск, или вече сте се върнали от ваканция с цяла торба събрани миди, ако искате да пренесете аромата на морето и красивата плажна атмосфера у дома, предлагаме ви един елегантен и лесен начин да изпълните желанието си. Дори и да не ходите ... Продължава »