Начало / Забавление и отдих

Забавление и отдих

Превърнете дома си в слънчев оазис с ръчно изработени свещи

свещи ръчно направени

Как да си направим ръчно изработени свещи? Тези, които обичат романтиката, а също и уникалността, ще бъдат очаровани от тази идея. Да направим сами ръчно изработени свещи, е прекрасна възможност да поднесем уникален подарък на любим човек. Може да използвате формички за лед, за да придадете на свещите желаната форма, или с няколко прости декоративни елемента да създадете красива и ... Продължава »

Казанлък – долината на розите

Rozova dolina

Знаете, че страната ни е известна навсякъде по света, с едноименната българска роза. Има едно кътче в България, което се нарича Розовата долина. Именно там се отглежда маслодайната българска роза. Този район обхваща Карловската и Казанлъшката котловини. Центърът на розовата долина е град Казанлък. Той се намира на около 194 км от столицата, в посока изток, и на 185 км ... Продължава »

Защо сватбените тържества са толкова скъпи

Сватбените тържества

Може би скоро ви предстои сватба и си задавате въпроса защо едно тържество всъщност е толкова скъпо. Ако това ще ви успокои по някакъв начин според статистика в Америка едно сватбено тържество средно възлиза на около 27 000 долара. Това е доста солидна сума, която вероятно ви кара да се запитате кое точно струва толкова пари. Макар и организирана не ... Продължава »