Начало / Интериор / Защо мебелите по поръчка са най-добрия избор за вашия дом

Защо мебелите по поръчка са най-добрия избор за вашия дом

Всеки, който е предприемал обзавеждане на целия дом или поне на една стая от него е обмислял и различните варианти за снабдяване с мебели. Основното колебание възникващо в процеса на избор на мебели за дома е да бъдат ли направени по поръчка или да вземете готови от магазина.

В България разнообразието от фирми за мебели по поръчка е голямо – Мебели Ломбардо, Арта и др., така че едва ли ще се почувствате пренебрегнати при избора.

Разбира се и при едните и при другите съществуват предимства, но кои са повече ще разберете малко по – долу.

Мебели по поръчка

Предимствата, с които могат да ви зарадват мебелите в магазина са, че може да ги огледате на момента, може да ги купите и получите в рамките на няколко часа, дори по – малко. Но, всичко приключва до тук! Мебелите по поръчка са първият избор на всяко семейство и това не е случайно.

Първо: размерите на мебелите по поръчка се съобразяват само и единствено с вашия дом

Второ: имате възможността да подчертаете соя собствен стил

Трето: имате възможност сами да изберете цветовата гама

Четвърто: освен това материалите за изработка на мебелите са избрани само и единствено от вас

Пето: противно на общоприетото схващане мебелите по поръчка НЕ са по – скъпи

Това накратко са основните причини, поради които всички предприели обзавеждане на дома да се спират на мебелите по поръчка. Избирайки готовите мебели вие нямате възможността да промените нищо в тях. Докато при мебелите по поръчка това не се налага. Защо ли? Защото вие вече сте определили как точно ще изглеждат масата, дивана, столовете, кухненското обзавеждане… Всеки един от нас си представя по точно определен начин обзавеждането в дома. В единия ъгъл голяма извивка, от едната страна червено, от другата бяло. Това няма как да получите влизайки в магазина за готови мебели. Вашите желания ще сбъднат само фирмите за производство на мебели по поръчка.

Помислете за това колко пъти сте размествали мебелите в дома с единствената цел да постигнете хармония. Това се случва на всяко едно семейство поне два пъти в годината. Ако не желаете да се чудите как да запълните празнините в стаята мебелите по поръчка са правилния избор за вас. Те ще бъдат едно естествено допълнение към интериора в дома, което няма да има нужда да размествате, защото всичко ще бъде поставено на подходящото място.

Освен всичко друго трябва да обърнем внимание и на качеството. При положение че имате право да изберете материалите за изработка на мебелите, то автоматично това определя и продължителността на живота им. Както добре знаете ако материала е добър и мебелите ще бъдат такива. Това от друга страна ви дава и възможност да определите цената която ще заплатите, защото тя обикновено се определя от вида на материала. За самата изработка и нейното качество не трябва да се притеснявате. Фирмите за мебели по поръчка разполагат с екипи от специалисти в областта, които са отговорни и можещи.

Надяваме се, че вече сте наясно кое е най – доброто за вашето семейство и вашия дом!

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*